Din låssmed i Malmö

Allmänna Lås är en modern låssmed med ett stort utbud av dels vanliga lås – såklart, men också av motorlås, dörrautomatik, elslutbleck och inbrottsskydd. Vi både installerar ditt lås, samt sköter dess underhåll.

Auktoriserad låsmästare

Ansvarsområdena har förändrats enormt mycket på relativt kort tid. Vi på Allmänna Lås ser till att du får den produkt som du behöver, och att alla produkter som köps hos oss är av absolut bästa kvalitet. I vår moderna maskinpark tillverkar vi nycklar medan du väntar.

Vi säljer och tillverkar nycklar, installerar och reparerar lås och behör från välkända tillverkare som t.ex Assa Abloy, dormakaba, Evva, och iLOQ.

Företaget grundades 1995 och 2011 blev vi auktoriserade låsmästare. Vi är medlemmar i SLR, Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund. Våra kunder är exempelvis Kungsleden Fastigheter AB, Sandvik, Malmö Stad, Otto Magnusson AB, Trianon, Heimstaden & HSB. Andra kunder är bl.a. BRF, privata fastighetsägare, fastighetsförvaltare, skolor, hotell och så klart service till hela den privata sektorn.

• Dörrautomatik & dörrstängare
• Tillgänglighet
• Inbrottskydd för dörrar och fönster
• Motorlås, elslutbleck och elektromekaniska lås, kodlås m.m.
• Värdeskåp, säkerhetsskåp och stöldskyddsskåp

Klicka här för att se en komplett lista över alla produkter vi säljer!Monica

Norskfött solstråle med erfarenheter inom allt i från vård till professionell smakare. Haft egen bedrift inom kaffe, thé & choklad, med butik samt utbildning av kocker & konditorer.
Det bästa med mitt jobb är alla fantastiska kunder!

Andrés

Född på Island, med kundservice & fingertoppskänsla som man skall leta länge efter. Har erfarenhet inom möbelsnickeri, köksdesign & även räddningstjänsten.
Det bästa med mitt jobb är att få förtroendet att hjälpa och guida folk till ett tryggare hem för sig & sin familj.GP
Safetron
Step
Yale
RCO
Abus
Habo
Hoppe
Nivex
Vanderbilt